Hemsida – Så här fungerar det: Information om mallarna! Här kan man läsa lite information om hur vi går tillväga när en mall är beställd. OBS! Bilderna i temat är demobilder och ingår ej i mallen
Steg 1. – Studera mallarna och välj ut en som du är intresserad av. När detta är gjort gör en beställning genom vårt formulär (beställning).
Steg 2. – Efter att du valt och beställt mallen lägger vi upp den på vår server. Här kan du följa arbetets gång.
Steg 3. – Du gör en checklista över vilket material som vi behöver till hemsidan. Behöver du hjälp kan vi även hjälpa till med framtagande av material i form av foton, och texter. När detta är gjort skickar du allt till oss.
Steg 4. – Utifrån inkommit material gör vi ett första designförslag (kostnadsfritt) som presenteras för dig.
Steg 5. – När sidan är klar och godkänd hjälper vi dig att publicera den skarpt på nätet. Du väljer själv vilket webbhotell som du vill att sidan ska ligga på.
Steg 6. – Efter att hemsidan är publicerad är du alltid välkommen att kontakta oss för hjälp.
Skräddarsydd hemsida enligt dina önskemål
Kostnadsfritt förslag
När förslaget är klart kontaktas du för godkännande. Är du inte nöjd med förslaget tar vi fram nytt förslag på hemsida eller så väljer du att avbryta. Du betalar ingenting för förslaget om du väljer att avbryta. Inga frågor ställs.
Fri support
Du sköter sedan din hemsida själv med ett helt års fri support från oss när du behöver hjälp att ändra texter och bilder på din hemsida.
Oändligt antal sidor
Du kan själv utöka hemsidorna med oändligt antal undersidor och extrafunktioner. Vill du inte göra det själv så kan vi utföra det åt dig mot timdebitering eller offert. Vill du kan vi även utforma ett underhållsavtal så du får ett fast pris.
Teknik och lösningar
Mallarna är byggda i WordPress, marknadens populäraste system för hemsidor. WordPress är s k Opensource, vilket innebär att det är helt gratis att använda. En stor fördel är att det även finns mängder av insticksprogram (plug-ins) som också är gratis eller endast kostar några hundralappar. Det gör det möjligt att infoga alla funktioner man kan tänka sig.
Annat webhotell
Vill du använda dig av annat webhotell ombesörjer vi installationen till en fast kostnad förutsatt att webhotellet du vill använda är uppdaterat och förberett för moderna hemsidor (lägsta transferavgift är 800:- exkl. moms).
Domän
Har du inget domännamn så hjälper vi dig att registrera. Att registrera en domän kostar några hundralappar per år beroende på om det är .se, .com eller annat. Det här är en årlig kostnad. Väljer du oss så ser vi till att du själv står som ägare till domänen. Det är viktigt att du själv äger dina hemsidor.

Varför en hemsida? En hemsida kan idag kan anses som ett måste. Och inget kan vara mer sant. Befintliga och potentiella medlemmar/följare erbjuds tillgång till information oavsett när eller var de behöver den. En hemsida erbjuder möjligheter att ta emot beställningar (om sådan funktion finns på sidan) när och vart som helst i världen, så oavsett vad du säljer eller erbjuder så får du med hjälp av en hemsida en enorm marknad.
Anledningarna till att ha en hemsida är många, visste du t.ex. att:

 • Genom en hemsida kan eventuella kunder, leverantörer och medlemmar/följare skaffa värdefull information om dig och ditt eventuella företag och på så sätt höjs ditt företags trovärdighet.
 • En hemsida är som en broschyr som man kan förändra utan kostnad.
 • En annons i t.ex. en tidning är aktuell under en kort tid. På Internet kan du hålla din information ständigt aktuell.

Alla sidor på nätet säljer något. Hur ska din hemsida göra det? Ska den sälja produkter eller din personlighets goda rykte. Ska hemsidan underlätta för er offline verksamhet genom att svara på vanliga frågor som eventuella kunderna har så att de lättare kan ta beslut om köp av dina produkter eller tjänster utanför nätet?

 • Informera eventuella kunder mycket mer än vi gör i dag.
 • Ge service åt eventuella medlemmar/följare samt kunder där du berättar om rabatter, gemensamma inköp osv.
 • Din information på sidan är tillgänglig 7 dagar i veckan 24 timmar om dygnet.
 • Man kan ha hemsidan som en slags support för dina medlemmar/följare och kunder.
 • Hemsida kan förstärka ditt budskap. Du kan ge bort information gratis eftersom informationen är gratis för dig att sprida.
 • Ge medlemmar/följare och kunderna en god chans att få uttrycka sig om det ena eller andra.
 • Det blir lättare att få feedback från medlemmar/följare och kunderna. Du visar att du vill ha en dialog och gömmer dig inte.
 • Hemsidan ger nya medlemmar/följare och kunder chansen att veta något om dig.

Tills sist ta en tur på sidan och se om där finns något av intresse. Finns det, gör en beställning så hör vi av oss så fort som möjligt.

De flesta som vill starta försäljning via internet är nybörjare på det här och allt annat som har med webbshopar att göra.
För dem (du?) är därför det snabbaste sättet till lansering att köpa någon av våra webbshops mallar.

Detta är t.ex. något som ingår i webbshop mallarna.

 • Lägga upp dina produkter i kategorier
 • Lägga upp produkter med rubrik, beskrivning och bild
 • Lägga in ett extrapris som gäller inom en tidsperiod
 • Få beställningar via e-post och se beställningar via ett webbgränssnitt
 • Skapa egen form och färg på butiken
 • Se orderhistorik på kunder
 • Ange fraktkostnader och leveransvillkor

Vilka webbshoppar kan vi erbjuda.
Webbshops mallarna här på sidan

 • WooCommerce
 • Tomato (kommer)
 • Open Cart (kommer)
 • Prestashop (kommer)

Tills sist ta en tur på sidan och se om där finns något av intresse. Finns det, gör en beställning så hör vi av oss så fort som möjligt.

OBS! Vid eventuell beställning av webbshop och om man vill ha hjälp med att lägga in produkter med mera tar vi en extra avgift för det.

Här är några prisexempel:
1-25 produkter = 2375 SEK/inkl. moms
26 – 50 produkter = 3125 SEK/inkl. moms
51 – 100 produkter = 3735 SEK/inkl. moms

En helpdesk är en resurs, avsedd att ge kunden eller slutanvändaren med information och stöd i samband med ett företags eller institutionens produkter och tjänster.
Syftet med en helpdesk är oftast att felsöka problem eller ge vägledning om produkter som t.ex. datorer, elektronisk utrustning, mat, kläder, eller programvara.

Företag brukar ge helpdesk support till sina kunder via olika kanaler såsom avgiftsfria nummer, webbplatser, snabbmeddelanden eller e-post. Det finns också interna hjälpcentraler som syftar till att ge stöd till de anställda.

HelpDesk som vi erbjuder är så kallade plugins och är till för WordPress och Joomla sidor. Det finns även HelpDesk som inte är plugins och som man installerar direkt på en server eller webbhotell. Webbhotellet måste ha stöd för PHP och MySQL databas funktion.

OBS! – På Gång – Vi har lagt upp ett Support Plugin här på vår sida som vi länkar till så att man kan se hur det fungerar och ser ut. OBS! Klicka på FORMULÄR i menyn och sedan på SUPPORT, så finner du en helpdesk som du kan studera/ Logga in med demo1/demo1

Tills sist ta en tur på sidan och se om där finns något av intresse. Finns det, gör en beställning så hör vi av oss så fort som möjligt.

Kontakt

Nyhetsbrev

augusti 2022
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031